Het is maar een fase

Voor Sophie Fleur (officieel Sophie Fleur Verbiesen-van de Ven, 'maar dat is zoveel tekst op een boek', zegt ze zelf) maakten we haar derde bundel. Zelfde stijl als haar verzamelde columns in Filosophie 1 en 2 - veel lachen, af en toe een traan - maar nu geheel gericht op alles rond het moederschap; van conceptie tot perswee, van afkolven tot bemoeizuchtige oma. 

 

Het boek (236 pagina's, ISBN 978-90-77747-67-4) kost slechts een tientje en is te koop via de de winkel van Mama Doet: http://www.mamadoet.nl/winkel 


VAN BOSSCHE BODEM

Bosschenaar Jos van Erp liet bij ons zijn bundel korte verhalen vormgeven en maken. Met zijn 'Great job!' toonde hij zich tevreden over onze snelheid en het resultaat.

 

Het boek (116 pagina's, ISBN 978-90-77747-66-7) is te koop bij de auteur via jos.van.erp327@outlook.com en via de boekhandel.

 

P.S. Een tweede deel is in de maak. Dat verschijnt vlak voor de feestdagen.


stil verdriet

In haar jeugd trok Thea Nissen zich terug van haar omgeving met een boekje in een hoekje. In 'Stil verdriet' vertelt ze over de psychische problemen van haar vader, en haar gezin en hoe dit haar gevormd heeft tot wie ze nu is. Dit levensverhaal moest voor haar, ondanks of misschien dankzij haar Parkinson, aan papier worden toevertrouwd.

 

Wim Daniëls over Thea Nissen:

“Voetje voor voetje schrijft ze haar weigerachtig lichaam vooralsnog prachtig proza voor.” 

 

Het boek is te koop via de boekhandel (178 pagina's, ISBN 978-90-77747-65-0) en via onze boekwinkel.