dingen goed op papier zetten is ons vak

Door de jaren heen is Kabeljauws voor veel schrijvers, heemkundige verenigingen, dichters, fotografen en bedrijven een betrouwbare partner gebleken. Aan een kleine tweehonderd boeken, magazines en kranten leverde Kabeljauws al een moeilijk misbare medewerking.

Voor bijvoorbeeld uitgeverij Quirijn maakten we nagenoeg alle uitgaven. Naast de boeken ook het jaarlijks verschijnende Ortho Magazine.

Ook menig particulier die zijn of haar levensverhaal optekende kwam via Kabeljauws tot een boek dat gezien mocht worden; voor in de kast thuis, voor familie en vrienden of voor in de verkoop. Zie bijvoorbeeld dit boek van Jan van Gisbergen over diens tocht naar Santiago de Compostela. En ook Wielerspiegel (2 delen) van wielerjournalist Piet Gijsbers is iets waar we trots op zijn.

 

Meer weten over wat allemaal mogelijk is? Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek en een gratis en vrijblijvende prijsopgave. Je zult verbaasd zijn.

 

TDDIDWYD

Sinds kort hebben we ons dienstenpakket verder uitgebreid met TDDIDWYD.

 

Ben je zelf niet zo'n schrijver, maar wil je wel graag je levensverhaal vertellen en er een boek van laten maken (voor bijvoorbeeld kinderen en/of kleinkinderen)? Wij helpen je er graag bij. We werken daarvoor samen met diverse schrijvers en journalisten. Zij komen diverse malen bij je op bezoek en tekenen je verhalen op. Wij scannen foto's in, geven het een mooie omslag en drukken er vervolgens het door jou gewenste aantal van. 50 boeken heb je al vanaf 2.900 euro, all-in.


Meer weten over wat allemaal mogelijk is? Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek en een gratis en vrijblijvende prijsopgave. Je zult verbaasd zijn.